Services

Vi forstår din virksomheds behov og skaber målrettede løsninger, der passer til lige netop jer.

“Gennem vores mange samarbejder har vi skabt film, der ikke blot fanger virksomheders arbejdsgang, men også formidler deres kerneværdier og mission fra forskellige synsvinkler.

Resultatet har været en styrket online tilstedeværelse og effektiv markedsføring for virksomhederne.

Vores filmproduktioner og billedmateriale har ikke blot formået at kommunikere værdi og kernefortælling, men også givet seerne et dybtgående indblik i virksomhedens kultur og identitet.

Ved at skabe levende fortællinger, der går ud over blot produktet eller tjenesten, har vi formået at skabe en forbindelse mellem virksomheder og deres publikum på en dybere og mere meningsfuld måde. Dette har ikke kun styrket deres brand, men også bidraget til at opbygge tillid og loyalitet hos deres kunder og samarbejdspartnere

Filmproduktion

En god fortælling er altafgørende for at engagere jeres målgruppe og skille jer ud fra konkurrenterne.

Men det kan være svært at finde frem til kernefortællingerne og det rette narrativ.

Derfor hjælper Grumpy Productions jer med at finde de rette budskaber og skabe storytelling, der virker.

Vores team af erfarne fortællere og filmproducenter har den rette ekspertise, det professionelle udstyr og kreative tilgang, så vi kan skabe film, der passer til jeres behov og taler ind i målgruppen.

Vi laver film om bl.a. employer branding, virksomhedsbranding, nye tiltag, nye maskiner til produktion mv.

Vi skræddersyr enhver filmproduktion til netop jeres ønsker, og kan tilpasse dem til forskellige platforme.

Vi hjælper jer ligeledes med at udvikle en kommunikationsstrategi, så jeres nye film får maksimal synlighed og rammer den ønskede målgruppe.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vores filmproduktioner og storytelling kan hjælpe jer.

 

Livestreamning

Livestreamning af event, talks, kurser og koncerter er en fantastisk måde at nå ud til et større publikum og kan gøre jeres indhold mere tilgængeligt.

Men det kræver en ordenligt tilgang for at få en vellykket livestreamning.

Hos Grumpy Productions har vi ekspertisen, erfaringen og udstyret til at sammensætte de rigtige rammer om jeres kommende livestreamning.

Vi livestreamer jeres koncerter, salgsmøder, offentlige events og produkt-præsentationer.

Til hver opgave sammensætter vi præcis det hold, der giver bedst mening, og vi livestreamer på den platform, der passer dig og dit publikum bedst.

Vi hjælper dig hele vejen. Det vil sige fra idéudvikling, programplanlægning, coaching foran skærmen til endelig produktion og streaming.

Vi sørger for at sammensætte et hold af dygtige og erfarne teknikere og producenter, som ikke alene kan hjælpe jer med selve livestreamningen, men også kan hjælpe jer i idéudvikling, programplanlægning og coaching foran skærmen.

Vi arbejder tæt sammen med jer, og hjælper jer hele vejen, så vi i fællesskab får skabt den bedste oplevelse fra start til slut.

PR

Med PR-indsatser skaber vi mulighed for at sprede dit budskab, det er uanset om det handler om en virksomhed, en begivenhed eller en person.

Vi hjælper med at finde de gode kernehistorier og rigtige vinkler, og skriver pressemeddelelser, som taler ind i det, medierne efterspørger.

Vi skaber historier, der er relevante, interessante og overraskende og forbereder dig på mødet med pressen.

Vi arbejder tæt sammen med dig og din virksomhed for at finde frem til de gode kernehistorier og rigtige vinkler, der fanger mediernes interesse.

Med udgangspunkt i vores erfaring i branchen har vi de bedste forudsætninger for at skabe historier, der virker.

Vi forbereder dig ligeledes på mødet med pressen, så du og din virksomhed er godt klædt på til kommende interviews.

Vores tilgang er altid strategisk, og vores mål er at hjælpe dig og din virksomhed med at få spredt jeres budskab og opnå vækst på baggrund af en effektiv og professionel PR-indsats.

Employer Branding

Med employer branding finder vi de bedste medarbejder-fortællinger, der er ærlige, motiverende og interessante.

Vi kommunikerer medarbejdernes fortællinger, som får jeres brand til at stå stærkere, både over for nuværende og kommende medarbejdere.

Det skaber glade medarbejdere og en stærk ekstern kommunikation, som ikke alene bidrager til en god brandfortælling, men som også virker til rekruttering.

Vi stoler generelt mere på mennesker end på virksomheder.

Derfor er employer branding et genialt værktøj til at formidle jeres virksomheds værdier, kultur og tiltag.

Vi hjælper jer med at skabe de bedste rammefortællinger, så jeres brand står stærkere gennem jeres medarbejdere.

Til employer branding anbefaler vi en kombination af video og stillbilleder.

Kurser

Hos Grumpy production tilbyder vi forskellige kurser.

Opnå færdigheder til at mestre produktionen af opmærksomhedsskabende videoer på sociale medier. Vores kurser tilbyder en dybdegående forståelse af mobilvideoproduktion. 

Derudover tilbyder vi kurser med fokus på AI-anvendelse og effektive præsentationsteknikker, designet til både små selvstændige og marketingansvarlige i større virksomheder. Her lærer du alt fra grundlæggende optagelsesteknikker til avancerede AI-applikationer.

Vores kurser giver dig de værktøjer, du har brug for til at skabe engagerende og professionelle videoer, der skiller sig ud på digitale platforme.