Grumpy Productions består af et lille men solidt team. Ud over vores faste team samarbejdet vi med nogle af landets bedste fotografer, grafikere, speakere og musikproducere om livestreaming og professionelle film til din virksomhed. Lær os lidt bedre at kende her:

Niels Møller Mikkelsen:

60 56 78 99

Gennem 17 år har Niels arbejdet som nyhedsjournalist, dokumentarist og redaktør på blandt andet DR og TV 2. Han er indehaver af Grumpy Productions som han stiftede tilbage i 2014.

Niels brænder for at skabe film med klare budskaber, der vinkles og udformes til formålet med et kreativt udgangspunkt. Udover selve filmproduktionen og klippearbejdet er Niels en garvet journalist. Det betyder for kunderne, at de har en dygtig sparringspartner og projektleder, når filmenes budskab skal vinkles, når der skal laves spørgeguides, og når der skal interviewes under filmproduktionerne.

Stina Emilie Thinnesen:

Stina er vores knivskarpe, kreative freelance tekstforfatter. Hun har en kandidat i International Virksomhedskommunikation og Dansk, og så har hun bred erfaring fra både organisationer, bureauer og mediehuse. Siden 2016 har hun arbejdet professionelt med sociale medier og digitale strategier, og hun holder hele tiden fokus på det, der bringer værdi for den enkelte virksomhed. Stina udarbejder skarpe og strukturerede contentplaner og hjælper med at skabe en god og relevant ekstern kommunikation.

Kim Hess:

Kim har været en tæt samarbejdspartner, siden Grumpy Productions blev grundlagt i 2014.
Han har mere end 20 års erfaring i TV-branchen, hvilket betyder, at han har øje for både detaljen, stemningen og den gode historie. Derfor er det ofte Kim, der har ansvaret for det visuelle udtryk på vores større produktioner.

Når Kim ikke laver film for os, producerer han for TV 2 Nyhederne – og så har han iøvrigt været verden rundt med Kongehuset, da han er TV 2’s faste fotograf på opgaver med de royale.

Anders Møller-Nielsen:

Ud over at være underviser i videoredigering og digitale værktøjer på bachelor- og kandidatniveau på Journalistuddannelsen på SDU er Anders en trofast partner, når vi er ude for at holde workshops og kurser i bl.a. mobilfilm. Anders er tidligere fotograf og redigeringstekniker hos Danmarks Radio og er derfor ekspert i alt, der gælder film, redigering og andre digitale værktøjer.

Frederik Tybjerg:

Frederik er vores faste filmfotograf. Han er fra det fynske, men bor nu i Jylland, hvor han hjælper os med en række film- og fotoproduktioner. Han er uddannet fra Medieskolerne som film og tv-fotograf og har arbejdet med dokumentarer for TV 2 i flere år. Han har en stor passion for både de levende billeder og stillbilleder, derfor bistår han os på begge opgaver, når vi er ude med kunder.

Svante Lyngsie:

Svante Lyngsie er en garvet fotograf med mere end 20 års erfaring i mediebranchen.

Han har arbejdet på en bred vifte af projekter, herunder aktualitetsprogrammer, dokumentarfilm og sportsdækning for TV 2 Danmark og andre produktionsselskaber. Derudover er han certificeret dronepilot og dykker med certifikat fra PADI i avanceret undervandsfotografi. Vi er derfor glade for at have en mand som Svante med på holdet, som bistår på opgaver af både traditionel og mere særpræget karakter.

Tag et kig på tidligere produktioner og lad os så tage en snak om hvilken forskel, vi skal gøre for din virksomhed.

Kontakt os på: nm@grumpyproductions.dk/+ 45 60 56 78 99