Vi livestreamer jeres koncerter, salgsmøder, offentlige events og produkt-præsentationer. Til hver opgave sammensætter vi præcis det hold, der giver bedst mening, og vi livestreamer på den platform, der passer dig og dit publikum bedst.

​Hos os bliver du hjulpet hele vejen. Det vil sige fra ideudvikling, programplanlægning, coaching foran skærmen til endelig produktion og streaming.

Livestreamning af event, talks, kurser og koncerter er en fantastisk måde at nå ud til et større publikum og kan gøre jeres indhold mere tilgængeligt. Men det kræver en ordenligt tilgang for at få en vellykket livestreamning. Hos Grumpy Productions har vi ekspertisen, erfaringen og udstyret til at sammensætte de rigtige rammer om jeres kommende livestreamning.

Vi sørger for at sammensætte et hold af dygtige og erfarne teknikerer og producenter, som ikke alene kan hjælpe jer med selve livestreamningen, men også kan hjælpe jer i idéudvikling, programplanlægning og coaching foran skærmen. Vi arbejder tæt sammen med jer, og I bliver hjulpet hele vejen, så vi i fællesskab får skabt den bedste oplevelse fra start til slut.

Grumpy Productions hjalp os i en meget travl periode, hvor vi pludseligt blev nødt til at holde vores fysiske dimissioner online.

Niels Møller Mikkelsen sprang hurtigt til som projektleder og samlede trådene hos nøglepersonerne på IBA. Herefter styrede han os sikkert igennem en formiddag med afvikling af to online dimissioner – først på dansk – siden på engelsk. Vi følte os trygge undervejs og er efterfølgende meget tilfredse med optagelserne.

Niels Egelund, rektor på IBA Erhvervsakademi Kolding