Livestreamning af event, talks, kurser og koncerter er en fantastisk måde at nå ud til et større publikum og kan gøre jeres indhold mere tilgængeligt.

Men det kræver en ordenligt tilgang for at få en vellykket livestreamning.

Hos Grumpy Productions har vi ekspertisen, erfaringen og udstyret til at sammensætte de rigtige rammer om jeres kommende livestreamning.

Brug livestreaming til at fange og engagere publikum

Vi livestreamer jeres koncerter, salgsmøder, offentlige events og produkt-præsentationer.

Til hver opgave sammensætter vi præcis det hold, der giver bedst mening, og vi livestreamer på den platform, der passer dig og dit publikum bedst.

Vi hjælper dig hele vejen. Det vil sige fra idéudvikling, programplanlægning, coaching foran skærmen til endelig produktion og streaming.

Grumpy Productions tilbyder livestreaming af events som bl.a. koncerter, kollektionsfremvisning og årsfester
Grumpy Productions tilbyder livestreaming af events som bl.a. koncerter, kollektionsfremvisning og årsfester
Grumpy Productions laver optagelser til brandingfilm hos Goldschmidt Musikakademi

Vi sørger for at sammensætte et hold af dygtige og erfarne teknikere og producenter, som ikke alene kan hjælpe jer med selve livestreamningen, men også kan hjælpe jer i idéudvikling, programplanlægning og coaching foran skærmen.

Vi arbejder tæt sammen med jer, og hjælper jer hele vejen, så vi i fællesskab får skabt den bedste oplevelse fra start til slut.

Grumpy Productions hjalp os i en meget travl periode, hvor vi pludseligt blev nødt til at holde vores fysiske dimissioner online.

Niels Møller Mikkelsen sprang hurtigt til som projektleder og samlede trådene hos nøglepersonerne på IBA. Herefter styrede han os sikkert igennem en formiddag med afvikling af to online dimissioner – først på dansk – siden på engelsk. Vi følte os trygge undervejs og er efterfølgende meget tilfredse med optagelserne.

Niels Egelund, rektor på IBA Erhvervsakademi Kolding