Stå stærkere på sociale medier

Grundpakken

Se således ud
SoMe

Med Grumpys pakkeløsning får I indhold og håndtering af jeres sociale medier.

Styrk jeres sociale medier i 2 trin

I starter med Grundpakken, der giver jer professionelt materiale til 3-6 måneder.

Derefter er det op til jer, hvor meget tid I selv kan bruge på at arbejde med materialet, publicere og analysere jeres sociale medier; resten klarer vi.

Derfor kan I vælge mellem 3 pakker: Bronze, Sølv eller Guld.

En god start

Med Grundpakken er det op til jer, om I vil have film, fotos eller begge dele. Om I vil have produktskud, stemningsbilleder og/eller interviews.

Hvilken pakke passer til mig?

Er du i tvivl om, hvilken pakke, der passer bedst til dit behov? Læs mere om pakkerne:

Bronze - Kom godt videre

Denne pakke er til dig, der selv redigerer materialet fra Grundpakken, og styrer dine sociale medier. Med Bronzepakken mødes du med vores ekspert i digital markedsføring. Formålet er at sparre om strategien for, hvordan I styrker jeres profil på sociale medier. Efter mødet får du tilsendt en contentplan for 1 måned. Planen indeholder 1 opslag om ugen, fordelt på op til 2 platforme. Mødet finder sted fysisk eller digitalt.

Sølv - Vi gør det for dig

Med Sølvpakken tager vi kærligt hånd om dine sociale medier. Sammen fastlægger vi strategien for, hvordan I styrker jeres profil på sociale medier. Efter mødet får du en contentplan til godkendelse. Planen dækker 1 måned, og indeholder 2 opslag samt 1 story eller 1 reel om ugen, på op til 2 platforme. Når du har godkendt planen, klarer vi tekst og grafisk opsætning af materialet fra din Grundpakke, herunder klipning og tekster på reels. Vi lægger opslagene op, interagerer med følgerne og udover løbende sparring, modtager I en statusrapport hver måned.

Guld - Få din egen fotograf

Med Guldpakken skal du (næsten) ikke røre en finger. Udover alt, hvad der er i Sølvpakken, får du også 1-2 dages optagelser og en fast fotograf tilknyttet. Derudover omfatter contentplanen 3-4 opslag samt 2 stories eller reels om ugen.

Skal vi hjælpe jer videre?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan I står stærkere på sociale medier.