Da HOUSE4IT, en førende IT-virksomhed, fusionerede i 2023, ønskede de at opdatere deres online tilstedeværelse.

De ønskede en profilfilm, der viser deres ekspertise og dedikation til kunderne, og som styrker deres brandidentitet.

Derfor lagde vi vægt på at komme helt tæt på virksomhedens kernefortælling for at skabe en film, der præsenterede teamet, arbejdsprocessen og deres tilgang til IT-løsninger.

HOUSE4IT fik også nye profilbilleder til deres hjemmeside, og vi underviste medarbejderne i, hvordan de selv kan producere små film i hverdagen.

Med de nye færdigheder, har HOUSE4IT været i stand til at forbedre deres markedsføringsstrategi, og nå ud til endnu flere potentielle kunder.

Ved at lade medarbejderne fortælle om tilgangen til samarbejdet med kunder, har filmen hjulpet HOUSE4IT med at fremstå på en pålidelig og innovativ virksomhed, mens de nye profilbilleder har bidraget til et professionelt og tillidsvækkende look på hjemmesiden.

Kurset i mobilvideo gav medarbejderne ny viden om, hvordan de kan bruge deres mobil til at producere små film til sociale medier.

Materialet er med til at styrke virksomhedens profil, og dermed nå ud til en endnu større målgruppe.

Alt i alt har samarbejdet med HOUSE4IT resulteret i en succesfuld opdatering af deres online tilstedeværelse, og vi er stolte af at have været en del af deres rejse.