Gabba er en af de førende producenter af denimprodukter i verden. De er kendt for deres høje kvalitet og bæredygtige produktion.

For at øge deres salg og nå ud til salgsagenter verden over besluttede de at gå online med deres præsentationer og kollektioner.

Der kom vi med på rejsen. Vi har bl.a. lavet online-streaming for Gabba med fokus på deres nye kollektioner og bæredygtige produktion.

Resultatet var overvældende positivt. Virksomheden oplevede en stigning i deres salg og et øget engagement fra deres salgsagenter verden over.

Dette viser, at online-streaming kan være en effektiv måde at nå ud til et stort publikum samt øge salget.

Vi har derudover produceret en serie af film, der både viser de nye kollektioner og beskriver virksomhedens arbejde med at reducere brugen af vand og kemikalier i produktionen.

Filmene er blevet live-streamet til salgsagenter rundt om i verden, så de fik indsigt i virksomhedens bæredygtige tankegang.

Gennem deres erfaring og professionelle produktion, er det nu muligt at få vores agenter og samarbejdspartnere helt tæt på os og produkterne, selvom vi er spredt rundt i hele verden.

Responsen er fantastisk og fakta er, at vi, via Grumpy, har formået at løfte vores visuelle univers, koncept og style præsentation og ikke mindst vores sales pitch.

Via LIVE præsentation og denne mere direkte kommunikation har vi flyttet os, og publikum er vildt begejstret.

Vi forsætter uden tvivl med Grumpy Production i fremtiden.

Kim Juul

Creative Manager GABBA